Преглед на услуги

CPU
RAM
HDD
Чистая полоса
AntiDDOS
Трафик
Установка сервера
XEON E2288 (8core/16HT) 2NVME
месечен износ - 10000.00RUB + 3000.00RUB Конфигурирање на провизија
Xeon E2288(3.7-5.0gHz)
16-128 ECC RAM
500-2000GB NVME
10-10000 Mbit
L7 (5sec activate)
unlimited (>300TB)
до 5 суток.XEON E3-1230 (4core/16HT) 2SSD
месечен износ - 4000.00RUB + 3000.00RUB Конфигурирање на провизија
Xeon E1230(3.2-3.6gHz)
16 ECC RAM
120-2000GB SSD
10-10000 Mbit
L7 (5sec activate)
unlimited (>300TB)
до 5 суток.Powered by WHMCompleteSolution